fbpx

Despre noi

NOUDe acum, masinile inchiriate se pot lasa si in: Cluj, Sibiu, Sighisoara, Sovata, Brasov, Reghin.
În noiembrie 2006 Oltea Automobile a lansat serviciul Rent a Car în Târgu Mureș, din primele luni de functionare clasându-ne pe locuri fruntașe în topurile de acest gen, fapt care ne-a dat și mai multă încredere în serviciile prestate de noi.
Dispunem de o flotă variată de 40 de autoturisme de nouă generație. Prețurile încep de la 30 euro pe zi și includ asigurare, rovinieta si TVA, iar la cerere oferim gratuit scaune de copii.
Succesul pe care Oltea Rent a Car l-a avut în Targu Mures și cererea tot mai mare de autoturisme a determinat deschiderea punctului de lucru în cadrul Aeroportului Transilvania, ușurând astfel nevoile clienților sosiți din toate colțurile lumii. Pentru clientii care sosesc in Aeroportul Transilvania,oferim servicii de transfer catre destinatiile dorite.
Pentru că punem un accent deosebit pe confortul și siguranța clienților nostri oferim mașini de productie 2020-2023, cu cutie automată sau manuală, realizate la cele mai înalte standarde și cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piața locală.

Preturi

  • Flota Oltea Rent a Car dispune de masini economice, clasa mica, medie si clasa bussiness, in functie de nevoile fiecarui client.
  • Daca sunteti un grup sau o familie mare puteti alege Renault Trafic, masina ideala pentru 9 persoane (8+1 locuri).
  • Preturile afisate sunt preturile finale pentru inchirierea masinii, incluzand asigurare, taxa de drum si TVA, fara alte costuri ascunse.

Aeroport

 

  • Noi consideram ca un confort complet inseamna o masina echipata cu cauciucuri de iarna, motiv pentru care aceasta dotare nu devine un cost suplimentar pentru clientul nostru. Toate masinile au cauciucuri de iarna noi.
  • Oltea Rent a Car ofera scaune de copil gratuit (la cerere) de la 0 la 7 ani.

Siguranța

  • Pentru siguranta dumneavoastra va putem inchiria, la cerere, GPS (sistem de navigatie) cu doar 5 euro/zi, asta in cazul in care masina inchiriata nu are in dotare.
  • Indiferent daca sunteti din alt oras sau aveti aterizare/decolare pe/de pe un alt aeroport va putem pune la dispozitie masina oriunde va aflati.
  • Oferim servicii de transfer de la/catre orice destinatie pentru persoane sau grupuri de persoane.

Indiferent dacă doriți să călătoriți pentru afaceri sau în scop turistic, Oltea Rent a Car vă poate oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru un drum plăcut și sigur.Vă aşteptăm cu drag!